Forum

Alt Eriba Register Öffentliches Forum » Suche & Finde » Де читати об’єктивні новини

Gestartet von: momik Nov 25 2025, 20:41
momik
Nov 25 2025, 20:41
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де ви читаєте перевірені новини по Закарпаттю? Бо останнім часом у стрічці часто трапляється або відверта реклама, або неперевірена інформація. Хотілося б знайти ресурс, якому можна довіряти і який не перекручує факти.

Gaso
Nov 25 2025, 20:49
Доброго дня! Я теж стикався з цією проблемою, доки не почав користуватися сайтом Ужгорода. Там інформація завжди актуальна, а публікації ґрунтовні й без зайвих емоцій. Мені подобається, що вони подають не тільки новини, а й розʼяснення. Можете глянути тут на офіційному сайті

momik
Nov 25 2025, 20:55
Це звучить переконливо. А як щодо оновлень? Чи часто вони публікують нові матеріали? Бо буває, що ресурс хороший, але новини виходять дуже рідко.

Gaso
Nov 25 2025, 20:58
Так, оновлення публікуються регулярно, інколи навіть кілька разів на день. Якщо вам потрібен стабільний і надійний майданчик для відстеження подій у регіоні, то він справді підходить. Я вже кілька місяців читаю лише там і бачу різницю у якості подачі.