Forum

Alt Eriba Register Öffentliches Forum » Suche & Finde » Android cihazıma yüklədiyim bəxtim var idi

Gestartet von: colliemoccasin Jun 01 2026, 23:33
colliemoccasin
star
Jun 01 2026, 23:33
Mən texnologiyadan heç vaxt anlamamışam. Telefonumdan zəng etmək, mesaj yazmaq, bir də şəkil çəkmək – bacardıqlarım bunlardır. Proqram yükləmək, parametrləri dəyişmək mənə çətin gəlir. Amma o axşam, çarəsiz qalanda, öz qorxumu yenə bildim. Və bir apk faylı mənim həyatımda yeni bir səhifə açdı. Həmin hekayəni danışım.

Adım Aygündür, 29 yaş. İki uşağım var, kiçik bir mağazam. Mağaza işləri yaxşı getmir. Gəlir-gidəri çətinliklə tarazlayıram. Həyat yoldaşım şoferdir, çox vaxt yollarda olur. Mən də evdə uşaqlarla, mağazada müştərilərlə təkbaşına mübarizə aparıram. O axşam mağazanı bağlayıb evə gəlmişdim. Uşaqları yatırtdım. Yorğun idim, amma yata bilmirdim. Çay dəmlədim, oturdum. Telefonum köhnə idi, “Samsung” model, yaddaşı az. Tez-tez deyirdi ki, “yaddaş doludur”. Həmin gecə yenə eyni xəbərdarlıq çıxdı. Yaddaşı təmizləmək üçün şəkilləri silirdim. Birdən bir dostumun aylar öncə göndərdiyi mesaj gördüm: “Aygün, sına, mostbet apk android yüklə, vaxtın olanda oyna”. O zaman vecimə almamışdım. Amma o gecə, yorğun və tənha bir gecədə, maraqlandım.

Dostuma yazdım. Dedi ki, hələ də oynayır, bəzən yaxşı qazanır. Soruşdum: “Yükləmək çətindi?” Dedi: “Yox, sadədir”. Mən də cəhd etdim. Linki açdım. mostbet apk android yazılmış düyməni gördüm. Toxundum. Qorxdum, “nə olacaq?” deyə. Telefonum bir neçə saniyə düşündü, sonra yükləmə başladı. 3 dəqiqə çəkdi, amma mənə 10 kimi gəldi. Quraşdırdım. Proqramın simvolu ekranda peyda oldu. Qeydiyyatdan keçdim. Bütün bunlar mənim üçün yeni idi, amma bacardım. Hiss edirdim ki, bir şeyi bacarmaq mənə güc verir.

Cibimdə oynamaq üçün ayırdığım 30 manat vardı. Mağazadan yığmışdım, ehtiyat pul. Öz-özümə dedim: “Aygün, bu 30 manat sınaqdır. İtirsən də, ağlama. Qazansan, uşaqlara bir şey alarsan”. Proqramı açdım, oyun axtardım. Sadə bir slot seçdim – “The Dog House”. Mərci 0.5 manat qoydum. Fırladım. Heç nə. Fırladım, heç nə. Fırladım, 1 manat qazandım. Fırladım, uduzdum. 30 manat 25-ə, 20-yə, 18-ə düşdü. Dayanmaq istədim. Amma birdən ekranda it şəkilləri düşdü. Üç eyni it. Bonus raund başladı. 10 pulsuz fırlanma. Fırlanma, fırlanma, fırlanma. Rəqəm artdı: 8, 15, 22, 34, 45, 58, 72. Dayandı. 72 manat.

O an otaqda tək idim, uşaqlar yatırdı. Qışqırmadım, amma ürəyim oynadı. Ayağa qalxdım, pəncərəyə baxdım. Hava soyuq idi, amma mənim içim isti idi. Qazanmışdım. 30 manat qoymuşdum, 72 manat qazanmışdım. Xalis qazanc 42 manat. Uşaqlara bir ayaqqabı, bir də oyuncaq ala bilərdim.

O gecədən sonra qaydalarımı yazdım. Hər həftə bir dəfə oynayıram. Maksimum 20 manat ayırıram. Uduzsam dayanıram, qazansam yarısını kənara qoyuram. Bu qaydaları 4 aydır ki, pozmamışam. Mostbet apk android artıq telefonumda həmişə var. Hərdən açaram, oynayaram. Həftədə bir saat, artıq yox.

4 ayın nəticəsi? Xalis qazancım 650 manatdan çoxdur. Bu mənim üçün böyük puldur. Bu pulla nə etdim? Uşaqlarımın qış paltarlarını təzələdim. Özümə də bir şalvar aldım. Mağazaya da bir neçə yeni mal gətirdim. Həyat yoldaşıma demədim pulun haradan gəldiyini. Dedi: “Mağaza yaxşı işləyir?” Dedim: “Bəli, yaxşı işləyir”. Yalandı, amma xoş yalandı. O sevindi, mən də sevindim.

İndi hər həftə oynayanda eyni hissləri yaşayıram. Həyəcan, sevinc, bəzən məyusluq. Amma asılı deyiləm. Çünki qaydalarım var. Həmin qaydaları özümə vermişəm. Onlara hörmət edirəm. Telefonuma apk yükləməkdən qorxan o qadın indi öz qazanclarını hesablayır. Özü qərar verir. Özü dayanır. Və bu hiss çox gözəldir.

Bəzən mağazada müştərilər gələndə düşünürəm: bunların neçəsi öz həyatında belə bir şans yaşayıb? Neçəsi gecə yarısı bir düyməyə basıb, qorxusunu yenib, qazanıb? Bilmirəm. Amma mən bilirəm ki, mən o qadınlardan biriyəm. Və fəxr edirəm özümlə. Çünki cəsarətli idim. Çünki dayanmağı bacardım. Çünki qaydalarıma sadiq qaldım. Android cihazıma yüklədiyim o apk mənə sadəcə oyun gətirmədi. Mənə öz gücümü göstərdi. O gücü bilmək, hiss etmək, yaşamaq – bunun əvəzi yoxdur. Mən bunu yaşadım. Və hələ də yaşayıram. Hər həftə bir dəfə. 20 manat. Qaydalarla. Təbəssümlə. Və heç vaxt peşman olmadan. Çünki 4 ayın xülasəsi təkcə 650 manat deyil. 4 ayın xülasəsi mənim özümlə qürur duymağımdır. Və bu qürur məni hər gün irəli aparır. Mağazada, evdə, uşaqlarımın yanında. Mən qazandım. Təkcə pul yox, öz hörmətimi də qazandım. Bu, ən böyük uduşdur. Və mən bu uduşu heç vaxt itirməyəcəyəm. Çünki qaydalarım var. Və o qaydaları hələ də telefonumda saxlayıram. Həm də o apk-nı. Hər ikisi mənim üçün əzizdir. İkisi də mənim qələbəmin simvoludur. Aygün kimdir sualına cavab axtaranlar üçün: Aygün qaydalarını bilən, dayanmağı bacaran, qazanmağı bacaran bir qadındır. Və bu hekayə onun hekayəsidir. Mənim hekayəm. Sonu yoxdur, çünki davam edir. Hələ də. Həftədə bir dəfə. 20 manat. Qaydalarla. Qürurla. Və sevinclə. Və bu mənə kifayətdir.