Alt Eriba Register Öffentliches Forum » Suche & Finde » Mənim anormal dərəcədə adi qumar macəram
Gestartet von: [Gast] Aug 05 2026, 17:38
|
[Gast] |
Aug 05 2026, 17:38 İşdən evə qayıdanda həmişə telefonumla maraqlı bir şeylər axtarıram. Stress, tıxac, min bir dərd... Şəhərin səs-küyü beynimi yeyir. Üç uşaq, ipoteka, mövsümi satış planları... İnsan bəzən sadəcə bir düyməyə basaraq beynini yumalı olur. Mən isə xoşbəxtlikdən bunu tamamilə günahsız bir yolla edirəm — onlayn kazino oyunları ilə. Bəli, eşitdiyiniz kimi. Amma mən o qumarxana canavarlarından deyiləm. Mən sadəcə olaraq hərdən öz gücümü sınayan bir insanam. Hər şey təsadüfən başladı. Bir axşam yoldaşım kollecdəki köhnə dostları ilə görüşə getdi, uşaqlar nənələrində qaldı. Ev bir başıma boş qaldı. Bütün kanalları gəzdim, heç nə maraqlı deyil. Sosial şəbəkələrdə də bir yorğunluq var. Elə bu vaxt ekranda bir reklam çıxdı: “İlk depozitinə bonus”. Düzdür, mən özüm də bilirəm ki, bu reklamlar çox vaxt cəfəngiyyatdır. Amma maraq məni öldürür. Düyməni basdım və tətbiqin içində özümü tapdım. Əvvəlcə xəbərdarlıqlar, qaydalar, şərtlər... Hər şey çox ciddi görünürdü. Mənə həmişə belə şeylərdə ən çətin hiss, sistemə girmək olur. Ancaq burada hər şey sadə oldu. Telefonuma **скачать mostbet ios** tövsiyəsini gördüm və düşündüm: niyə də yox? Elə telefonumda da daha rahat olar. Yüklədim, qeydiyyatdan keçdim. Bir dəqiqəyə hazır idi. Bu rahatlığa heyran qaldım. İlk oyunumda cəmi 10 manat yatırdım. Düzünü deyim, heç nə gözləmirdim. Sadəcə maraqlı idi. Sürpriz oldu: 250 manat qazandım. O an ürəyim döyünməyə başladı. Bu pul mənim bir neçə günlük yanacaq xərcimi qarşılayacaqdı. Amma mən axmaq deyildim, başa düşdüm ki, bu şansdır. Ən gözəl hissəsi isə, heç bir asılılıq yaratmadı. Mən heç vaxt “daha çox, daha çox” düşüncəsi ilə oynamamışam. Dostlarım məndən soruşur: ""Sən necə sakit qalırsan?"" Amma mənə görə əsas oyundan zövq almaqdır. Bir dəfə elə oldu ki, işdə çox pis günüm idi. Müştəri bütün planımı pozdu, rəhbər qışqırdı, maşın da təmirə ehtiyac yarandı. Evə gəlib özümü tamamilə boş hiss edirdim. Telefonu əlimə aldım və yenə oyunlara baxdım. İstəyirdim ki, sadəcə fikrimi dəyişim. Bu dəfə kiçik mərc etdim — 5 manat. Bir az da poker, bir az da slot. Nəticədə heç nə uduzmadım, amma 3 saat ərzində beynim tam boşaldı. Rahatladım. Sonra bir fincan çay içdim. Ertəsi gün işə tamam başqa enerji ilə getdim. Niyə onlayn kazino? Çünki real kazinoda olduğu kimi səs-küy, insanların qışqırıqları, üfunət yoxdur. Sən öz divanında, isti yorğanın altında, sevdiyin musiqini dinləyərək oynayırsan. Və heç kim səni tələsdirmir. Mənim üçün bu, həm də bir az psixoloji yenidən yüklənmə kimidir. Təbii ki, balans əhəmiyyətlidir. Mən hər zaman özümə limit qoyuram: həftədə 20 manatdan çox deyil. Bu pulu isə kofe xərcimdən çıxardıram. Kimisinə bu gülünc görünə bilər, amma bir neçə aydır ki, mən bu qaydaya dəqiq əməl edirəm. Ən maraqlı hadisəm isə pandemiya dönəmində olmuşdu. Hamı evdə, uşaqlar uzun müddətə məktəbdən çıxmışdı. Bu dəhşətli vaxtda insanlar özləri ilə tək qalmağı bacarmalı idi. Mən də ваxtımı həyat yoldaşımla board oyunları oynayaraq keçirirdim. Amma bir neçə axşam o yatandan sonra, öz otağımda səssizcə mobiluma baxırdım. **скачать mostbet ios** ifadəsini gördüyüm yer də o dövrlərə təsadüf edir. Dostum məsləhət görmüşdü. Dedi ki, proqram çox stabildir, donmur, sürətli интернет tələb etmir. Doğrudan da, bu həqiqətən işlək proqramdır. Kaş ki, bəzi bank tətbiqləri də bu qədər rahat ola idi. Bir dəfə ən yaxın qonşumgilə qonaq getdim. Qonşumun əri Rəşad da bu işlə maraqlanırmış. Yemək zamanı söz-söhbət açıldı: onun hərdən işdən sonra ойнадыğını bildim. Danışdıq ki, nə qədər qazanmaq mümkündür, nə qədər uduzmaq olar. Razılaşdıq ki, ən gözəl oyun — ustalıq tələb edənidir. Slotlar bəxtə bağlıdır, blackjack isə hesablama bacarığına. Mən daha çox rulet oynayıram, çünki orada риск hissi daha çox, амма qərarlar sadədir. Rəşad da dedi: ""Əsas oyunlara nəzarətdir, oynamamaq deyil."" Maraqlısı odur ki, mən heç vaxt böyük uduş qazanmamışam. Maksimum 350 manat oldu. Amma ən böyük qazancla bağlı deyil bu sevinc. Mənə görə qazanmaq hissi — o limitləri tanımaqdır. Bəzən düşünürsən ki, növbəti spin məni milyonçu edəcək, amma reallıqda bu baş vermir. Və bu da yaxşıdır. Çünki mən o yanıltmacı hisslərin əsl dəyərini bilirəm. Hər dəfə oynayanda özümə xatırladıram: ""Bu, əyləncədir, iş deyil."" Çoxları deyir ki, qumar pis vərdişdir. Həmişə razılaşmaq olmaz. Hər şey insanın özündən asılıdır. Alkoqol da dərman da həddindən artıq istifadə etsən zərərlidir. Amma mənim üçün bu, ""şəhər həyatının çılğınlığından qaçış"" yolu kimi bir şeydir. Həyəcanı sevirsənsə, ondan zövq al. Amma nə vaxt dayanacağını bil. Mən bu qaydanı dəmir kimi saxlayıram. Yaxınlarda dostuma hədiyyə etdim: ona скачать mostbet ios linkini göndərdim ki, rahat istifadə etsin. O da həmişə ""maşınla gedəndə telefon çox qızarır, brauzer yavaş işləyir"" deyirdi. İndi isə tətbiqi yükləyib, çox razıdır. Deyir ki, oyunlar daha sürətli açılır, hesabı izləmək asandır. Mən də ona baxıb sevinirəm. Görürsən, bəzən kiçik bir tövsiyə insana yeni bir rahatlıq qapısı aça bilər. Sonda daha bir şey demək istəyirəm. Bu yazıda adımı çəkməyəcəyəm, çünki hər kəs mənim sevimli məşğuliyyətimi başa düşməyə bilər. Amma inanın, mən öz həyatımı sevirəm. Dərslərimi də, işimi də, uşaqlarımı da. Kazino isə sadəcə kiçik bir parçadır. O parça olmasa belə, həyatım davam edər. Amma onunla bir az rəngarəngdir. Əsas odur ki, siz öz sərhədlərinizi biləsiniz. Mən artıq öz sərhədlərimi tapmışam — və bu mənə sülh gətirir. Əgər siz də yeni bir təcrübə axtarırsınızsa, qorxmayın. Amma ehtiyatlı olun. Və hər şeydən əvvəl, özünüzü dinləməyi unut |
|
Antworten