Forum

Alt Eriba Register Öffentliches Forum » Suche & Finde » Mənə fərdi analiz lazımdır

Gestartet von: [Gast] Aug 17 2026, 14:19
[Gast]
Aug 17 2026, 14:19
Hansı kazinoda mənə deyilir: "Ən yaxşı gününüz çərşənbə axşamıdır, 80% uduşunuz o gün olub". Mən bu məlumatla oyun cədvəlimi planlaşdırmaq istəyirəm. Bəzi platformalar ümumi statistika verir, amma "ən yaxşı gün" kimi spesifik göstərici yoxdur. Mənə fərdi analiz lazımdır. Kimsə bu cür ağıllı statistikası olan kazino ilə rastlaşıb? Mən öz oyun təqvimimi tanımaq istəyirəm. Bu, qumarı elmə çevirər. Unikallıq — məlumat əsasında qərar qəbul etməkdir.

[Gast]
Aug 17 2026, 19:20
Bir çox onlayn platformalar qeydiyyat zamanı istifadəçinin doğum tarixini soruşur, lakin bu məlumatın dəqiq hansı məqsədlər üçün istifadə olunduğu çox vaxt şəffaf deyil. Mən həmişə düşünürəm ki, doğum tarixi həm yaş təsdiqi, həm də şəxsiyyətin müəyyənləşdirilməsi üçün vacibdir, lakin bu məlumatın platforma tərəfindən nə qədər müddət saxlanıldığı və başqa məqsədlər üçün istifadə edilib-edilmədiyi də eyni dərəcədə önəmlidir 1xbet giriş səhifəsində qeydiyyat formasında doğum tarixi sahəsinin olub-olmaması və əgər varsa, bu sahənin necə tərtib edildiyi – məsələn, açılan təqvim vasitəsilə, yoxsa əl ilə gün/ay/il formatında daxil edilməsi – məni maraqlandırır. Bəzi platformalar doğum tarixini yalnız yaşı yoxlamaq üçün istifadə edir, digərləri isə bu məlumatı marketinq məqsədləri üçün – məsələn, ad günündə endirim təklif etmək üçün – istifadə edir. Sizcə, doğum tarixini tələb etmək həmişə zəruridirmi, yoxsa bəzi hallarda yalnız yaş qrupunu soruşmaq kifayətdir? Həmçinin, əgər istifadəçi doğum tarixini düzgün daxil etməsə, bu, hesabın bloklanmasına səbəb ola bilərmi? Mən bu platformanın doğum tarixi məlumatına münasibətini və bu məlumatın qorunması siyasətini dərindən başa düşmək istərdim, çünki bu, şəxsi məlumatların işlənməsi ilə bağlı etik məsələlərdən biridir.